Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Irodáink által március hónapban szervezett események

Az általunk működtetett irodák (Debrecenben, Nyíregyházán és Szolnokon) nem csak adminisztratív feladatokat látnak el, hanem közösségi térként is funkcionálnak. Célunk hogy minél több érdekes programmal, kiállításokkal teret adjunk a fiatalok számára, hogy jó helyen és hasznosan tölthessék el szabad idejüket. Illetve lehetőséget biztosítunk saját ötleteik megvalósítására, legyen szó akár klub foglalkozásokról, programokról, saját művészeti alkotásaik kiállításáról. Március hónapban számos rendezvényt és foglalkozást valósítottunk meg irodáinkban, vagy különböző kitelepüléseken az irodás munkatársaink szervezésében.

Többek között ilyen alkalom volt a Szolnoki Kreatív Nap március 22-én, amikor is a szolnoki irodánkba látogattak e a Szolnok Városi Óvodák Pöttyös Tagintézménye 15 óvodással. A kézműves foglalkozás témája a víz világnapja volt.

Március 11-én nyílt meg Nyíregyházán legújabb kiállításunk a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium diákjainak a munkáiból. A kiállítás április 15-ig megtekinthető a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Irodában a NYÍR Pláza I. emeletén.

Egyesületünk vállalja rendkívüli osztályfőnöki órák megtartását, mely játékos-csapatépítő alkalmakat foglal magába, illetve rendszeresen tartunk „kreatív órákat” amelyeket a felkérő iskolákban szoktunk megvalósítani.
Ilyen kreatív órákat tartottunk a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézményében a 2/B; 4/A illetve 1/B osztályoknak. A tematikus kézműves foglakozások során a résztvevő gyerekekkel március 15-re illetve húsvétra készültünk.

Nagy örömünkre szolgáltak ezek az alkalmak, köszönjük a részvételt és közös munkát kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték