Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Szívesen próbálnád ki magad külföldön, de nem tudod hogyan? Itt a helyed: EVS Nyílt Nap Debrecenben!

ERASMUS+, Nemzetközi lehetőségek – határon túli és nemzetközi együttműködés- 2001-től kezdődően kiemelt figyelmet szentel egyesületünk a nemzetközi lehetőségekre, átlagosan évente közel 50 fiatalnak tudunk lehetőséget teremteni arra, hogy 5-10 napos nemzetközi képzéseken, programokon vegyenek részt Európa számos országában.

Egyesületünk az Észak-Alföldi régió egyik leghatékonyabb EURODESK tagja, számos ifjúsági programon, osztályfőnöki órán hívjuk fel a figyelmet az Európai Unió által nyújtott lehetőségekre a fiatalok figyelmét. Az ERASMUS+ program keretében Egyesületünk folyamatosan fogad külföldi önkénteseket, valamint küld ki vállalkozó kedvű fiatalokat különböző szervezetekhez közel a világ összes országába.
Az esemény célja, hogy egy kötetlen hangulatú előadás keretében - egy tea vagy kávé mellett – releváns információkkal szolgáljunk, felhívjuk a figyelmet a fent említett rövid- és hosszú távú nemzetközi lehetőségekre, továbbá megosszuk tapasztalatainkat. Annak érdekében, hogy minél hitelesebb képet fessünk a programokról, spanyol és erdélyi önkénteseink és ehhez hasonló nemzetközi eseményeken részt vett magyar fiatalok is csatlakoznak hozzánk a beszélgetések során.

Ha mindez érdekel, gyere el 2016.04.13-án!
Helyszín: Debrecen Ifjúsági Ház (Simonffy u. 21.)
Időpont: 15:00-18:00

Várunk Téged is!

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték