Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!A Regionális Sportnap eredményei

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület illetve egyéb szponzorok jóvoltából idén első alkalommal került megrendezésre az Észak-Alföldi Regionális Sportnap rendezvény 2016. április 8-án. A programon a Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok megyei sportnapok fiú középiskolás labdarúgó bajnokságának első három helyezett csapatai vettek részt, akik egymás között eldönthették, hogy ki a három megye legjobb középiskolás fiú labdarúgó csapata.

Célunk az volt, hogy a három megye középiskolás fiú labdarúgó csapatai megfelelő körülmények között, színvonalas mérkőzéseket tudjanak játszani. Szerettük volna, hogy a csapatok megismerjék egymást illetve, hogy népszerűsítsük feléjük a folyamatos testmozgást, az egészséges életmódot, valamint a sportágat.
A verseny helyszíne a Szent József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium szabadtéri műfüves pályája (4024 Debrecen, Szent Anna u. 17) volt.
A tornára az előzetesen megrendezett három megyei sportnap első három helyezett csapata vett részt. Jász-Nagykun-Szolnok megyéből az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, a Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola, a Karcagi SZC VARRÓ ISTVÁN Szakiskolája, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből a Kisvárdai SZC Petőfi Sándor Szakközépiskola, a Wesselényi Miklós Középiskola, Szakiskola és Kollégium, a Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskolája, Hajdú-Bihar megyéből a Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola, a Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola, a Berettyóújfalui Arany János Gimnázium, Egészségügyi Szakképző és Közgazdasági Szakközépiskola kvalifikálta magát a rendezvényre.
Az első alkalommal megrendezett sportnapon aranyérmet végül hatalmas küzdelemben a debreceni Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola, az ezüstöt a Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskola szerezte meg, a bronzérem a Kisvárdai Petőfi Sándor Szakközépiskola csapatához került.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték