Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!3 Tusa Torna - immáron ötödik alkalommal

2016. május 6-7. között került megrendezésre a 3 Tusa Torna (3TT) a Tisza-tó partján. A sportot és szellemi vetélkedőt egyaránt magába foglaló rendezvényt hagyományteremtő szándékkal hozta létre Egyesületünk, ennek köszönhetően idén már ötödik alkalommal rendeztük meg ezt az eseményt. A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület alapvető célja a 3TT programon keresztül a fiatalok sport iránti érdeklődésének felkeltése, az egészséges életmód és a mozgás fontosságának hangsúlyozása, valamint a környezetük és a benne rejlő kulturális értékek (Tisza-tó és környéke) megismerése.

A versenyre olyan 3 fős általános vagy középiskolás csapatok jelentkezését vártuk, akik szívesen összemérnék erejüket és tudásukat különböző sportszámok, ügyességi és elméleti feladatok során.
Az idei 3 Tusa Tornán 9 csapat mérkőzött meg egymással. Általános iskolás kategóriában a törökszentmiklósi Bethlen Gábor Református Általános Iskola és Óvoda csapata; középiskolás kategóriában pedig a Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakközépiskolájának csapata végzett az első helyen.

A program támogatói: Útirány Egyesület, Hortobágyi Nemzeti Park, Tiszatáj Közalapítvány, Füzes Sajt, és a Kalandsziget Tiszafüred.

Ezen kívül köszönjük a részvételt és a közös munkát a diákönkorányzatos fiataljainknak is, akik a rendezvényt segítették.

Gratulálunk minden csapatnak a két nap során elért eredményeikért!
Reméljük jövőre ugyanekkor, ugyanitt, találkozunk!

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték