Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!2016-i Önkéntes Fesztiválunk eredményei

Egyesületünk 2016.07.21-25 között szervezte meg az Önkéntes Fesztivált, melyen idén határon túli magyar fiatalok is részt vettek. Érkeztek hozzánk erdélyi, felvidéki, vajdasági fiatalok is a Magyarországon élő diákokon túl. A hét során önkénteseink többféle önkéntes tevékenységet is kipróbáltak, ezen kívül pedig természetesen lehetőségük volt a szórakozásra és csapatépítésre is.

A Fesztivál ideje alatt a fiatalok önkénteskedtek többek között a debreceni állatmenhelyen, szemétszedéssel tettek a Nyír erdő tisztaságáért, ételt készítettek hajléktalanoknak a Bikemaffiánál, illetve egy egész napos családi program valósulhatott meg közreműködésük által a Reménysugár gyermekotthon lakóinak.
Ez utóbbi rendezvényen legnagyobb örömünkre több mint 250 gyermeknek volt lehetősége az önkénteseink által levezetett játszóházak, kézműves foglalkozások és arcfestés kipróbálására.

A program azonban nem véletlenül hordozza a "fesztivál" nevet, igyekeztünk szórakozási lehetőséget is biztosítani a fiataljaink számára a jól elvégzett munkák után. Ennek kapcsán önkénteseink az estéket ismerkedéssel, közös játékkal, meccs nézéssel, interkulturális programokkal tölthették, de a programban szerepelt még táncház és önkéntesség témájú World Café is.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték