Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Megyei Tanévnyitó Közgyűlés - Debrecenben

2016. szeptember 21.-én megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) Tanévnyitó Megyei Diákönkormányzati Közgyűlése.

2016. szeptember 21.-én megrendezésre került a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) Tanévnyitó Megyei Diákönkormányzati Közgyűlése.
A Közgyűlés 15 órától 17 óráig tartott melynek Debrecenben az Ifjúsági Ház adott otthont. A Közgyűlés során a 24 iskolából megjelent közel 60 résztvevő. A programon résztvevők megismerhették a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületet és az általunk nyújtott lehetőségeket (iskolai közösségi szolgálatban való közreműködés, tájékoztatók, fórumok biztosítása tanárok részére, képzési és csapatépítési lehetőségek illetve pályázatírásban és kirándulásokban való segítség, közreműködés (pl.: kedvezményes szállási lehetőségek terén).
Szó esett arról, hogy milyen EVS illetve nemzetközi lehetőségek vannak a fiatalok számára (pl.:nemzetközi ifjúsági cserék, tréningek).Továbbá meg lettek hirdetve azok az Egyesület által szervezett programok, amiben a fiatalok részt vehetnek úgy mint önkéntes, iskolai közösségi szolgálatos fiatal vagy mint résztvevő. (pl.: Megyei Karácsonyi Sportnapok, 3 Tus Torna, Regionális Labdarúgó Kupa)
Ezen az alkalmon bemutatkozott a Debreceni Kutyház Állatotthon, aminek képviselője részletesen beszámolt arról, hogy milyen önkéntes lehetőségek vannak náluk.
Az előadások után az EVS Önkénteseink által összeállított játékokban vehettek rész az ide érkező diákok.
A programnak ezt az elemét azért tartottunk fontosnak, mert egyrészt az EVS önkénteseink hasonló játékokkal el tudnak menni iskolákhoz, ahol a fiatalok a játékok során fejleszthetik angol nyelv tudásukat, illetve a diákönkormányzatos fiatalok pedig el is tanulhatnak olyan játékokat, amiket saját iskolájukban még programok és csapatépítések során fel tudnak majd használni.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték