Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Megyei Tanévnyitó Közgyűlés - Szolnokon

2016. szeptember 20.-án megrendezésre került a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) Tanévnyitó Megyei Diákönkormányzati Közgyűlése.

2016. szeptember 20.-án megrendezésre került a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Diákönkormányzat (JNSZDÖK) Tanévnyitó Megyei Diákönkormányzati Közgyűlése.
A Közgyűlés 15 órától 17 óráig tartott melynek a Szolnoki Megyeháza adott otthont. A Közgyűlésen 25 iskolából megjelent közel 70 résztvevőt Berec Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnök köszöntötte. A programon résztvevők megismerhették a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületet és az általunk nyújtott lehetőségeket (iskolai közösségi szolgálatban való közreműködés, tájékoztatók, fórumok biztosítása tanárok részére, képzési és csapatépítési lehetőségek illetve pályázatírásban és kirándulásokban való segítség, közreműködés (pl.: kedvezményes szállási lehetőségek terén).
Szó esett arról, hogy milyen EVS illetve nemzetközi lehetőségek vannak a fiatalok számára (pl.:nemzetközi ifjúsági cserék, tréningek).
Továbbá meg lettek hirdetve azok az Egyesület által szervezett programok, amiben a fiatalok részt vehetnek úgy mint önkéntes, iskolai közösségi szolgálatos fiatal vagy mint résztvevő. (pl.:3 Tus Torna, Regionális Labdarúgó Kupa)

Ezen túl a JNSZDÖK vezetőségi tagjai beszámolót tartottak a vezetőségi tagok a megalakulás óta eltelt szűk fél év munkájáról és ezen az alkalmon új vezetőségi tagot is választottak a Megyei Dök-be Németh Máté személyében, aki a szervezet külkapcsolatainak koordinálásáért fog majd felelni.

Az előadások után az EVS Önkénteseink által összeállított játékokban vehettek rész az ide érkező diákok.
A programnak ezt az elemét azért tartottunk fontosnak, mert egyrészt az EVS önkénteseink hasonló játékokkal el tudnak menni iskolákhoz, ahol a fiatalok a játékok során fejleszthetik angol nyelv tudásukat, illetve a diákönkormányzatos fiatalok pedig el is tanulhatnak olyan játékokat, amiket saját iskolájukban még programok és csapatépítések során fel tudnak majd használni.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték