Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Megvalósult az IKSZ Börze Nyíregyházán!

A KÖZ- Pont Ifjúsági Egyesület a tavalyi évhez hasonlóan ebben a tanévben is megrendezte Iskolai Közösségi Szolgálat Börze elnevezésű rendezvényét november 29.-én Nyíregyházán, a Korzó bevásárlóközpontban. A program célja, hogy az egyesület –mint iskolai közösségi szolgálatot koordináló, és egyben fogadó szervezet- segítséget nyújtson a pedagógusok, diákok és szülők számára egyaránt.

A közösségi szolgálatot koordináló pedagógusok a legfrissebb jogszabályi változásokról kaptak összefoglalót, illetve a diákokhoz hasonlóan, ők is megismerkedhettek a kitelepült 16 fogadóintézménnyel, illetve azokkal a tevékenységekkel, amelyeket végezni lehet az iskolai közösségi szolgálat alkalmával.

Fontosnak tartjuk, hogy a diákok minél több fogadóintézményt megismerjenek és változatosan töltsék el az 50 óra közösségi szolgálatukat, hiszen úgy gondoljuk, hogy ez a fiatalkori önkéntesség alapja is lehet. Hisszük, hogy ha a diákok megtalálják a hozzájuk közel álló tevékenységet, vagy tevékenységeket, akkor nem teherként tekintenek az 50 óra teljesítésére, hanem jó élményekkel gazdagodnak és tapasztalatszerzésként élik meg, amely akár a továbbtanulásban is segítségükre lehet.

A program a tavalyi évnél is sikeresebben zárult, hiszen a 16 kitelepült fogadóintézményt, több mint 300 diák és az őket kísérő pedagógusok ismerhették meg a nap folyamán.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték