Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Sikeres IKSZ Börze Debrecenben!

Egyesületünk november 30.-án a debreceni Ifjúsági Házzal közösen rendezte meg az Iskolai Közösségi Szolgálat Börzét, amellyel az volt a célunk, hogy a diákok minél több fogadóintézménnyel megismerkedjenek, a pedagógusok pedig információhoz jussanak a legújabb törvényi és adminisztrációs változásokról.

Mindezek mellett lehetőség nyílt az esetleges felmerülő kérdések megválaszolására, beszélgetésre a fogadóintézmények képviselőivel.
A nap folyamán a 26 kitelepült fogadóintézménnyel közel 600 diáknak volt alkalma megismerkedni.

Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok minél több szervezet tevékenységéről információt szerezzenek, mert úgy gondoljuk, hogy a közösségi szolgálat a fiatalkori önkéntesség alapja is lehet. Hisszük, hogy a diákokhoz közel álló foglalatosság megtalálásával a közösségi szolgálat segítséget nyújthat a későbbi pályaválasztás során is, illetve pozitív élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatnak ez által a tanulók.

Egyesületünk, mint fogadó-és egyben koordináló szervezet a nap folyamán készségesen állt a fiatalok és pedagógusok rendelkezésére, hogy közös tapasztalatcsere alkalmával megbeszéljük a vitás kérdéseket ez által segítséget nyújtva egymásnak.

Ezen az úton is köszönjük az Ifjúsági Ház szakmai együttműködését és helyszín biztosításban való segítségét.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték