Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Félévindító Közgyűlés Nyíregyháza

2017. január 26.-án került megrendezésre a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Félévindító Közgyűlése. A megye számos településéről képviselték magukat az iskolai diákönkormányzatok tagjai, valamint a Diákönkormányzat Munkáját Segítő Pedagógusok.

A program során a résztvevők fontos információkhoz jutottak pályázati lehetőségekről, fiatalokat megcélzó programokról, ezen kívül bemutatkozott egyesületünk is. A diákok megismerkedhettek azokkal a tevékenységekkel, amelyeket egyesületünk közreműködésével végezhetnek iskolai közösségi szolgálat és önkéntesség keretein belül. Külföldi önkénteseink pedig bemutatták azokat a lehetőségeket, amelyek az EVSben rejlenek.
A diákönkormányzatos fiatalok prezentálták azokat a programokat, amelyeken részt vettek a megyei dök által és beszéltek a megyei diákönkormányzat előnyeiről illetve azokról az élményekről, amelyeket ez által élhettek át. Ez a Közgyűlés fontos része volt, hiszen márciusban a megyei diákönkormányzat új vezetőségi tagokat fog választani. Ezért is volt számunkra nagy öröm, hogy az esemény végén 10-15 diák is részt vett az ifjúsági vezetőink által levezetett ismerkedős játékokban.
Bízunk benne, hogy akár közülük fognak kikerülni a jövő vezetőségi tagjai!

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték