Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Városi Diákparlament Nyíregyházán

Városi Diákönkormányzat, iskolai közösségi szolgálat, városi sportnapok, pályaválasztás, roncsterasz. Csupán néhány kulcsfogalom, amely elhangzott a 2017.02.21.-én megrendezésre került első Városi Diákparlamenten.
A nyíregyházi Diákpolgármesteri Iroda kezdeményezésére a szabolcsi megyeszékhelyen első alkalom volt arra lehetőség, hogy a diákok a döntéshozók elé terjeszthették elképzeléseiket, terveiket az ifjúságot foglalkoztató témakörökben.

A nap egy plenáris üléssel kezdődött, ahol a város vezetősége is köszöntötte a fiatalokat. A program további részében különböző szekció-csoportokban dolgozhattak a fiatalok: diákképviselet, kultúra, közösségi terek, sport, pályaválasztás, tanárok, önkéntesség és underground.
Stekler Gergő, a város diákpolgármestere elmondta, hogy új kezdeményezésként a nyolcadikos fiatalokat is szívesen látnák ezen érdekegyeztető fórumokon, így ezen első alkalom során már képviseltették magukat az általános iskolások végzős generációi is.
A Fórum zárásaként a diákok a város döntéshozói elé tárhatták a nap folyamán megfogalmazott terveiket, kétségeiket, amelyekre dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere a Városháza Krúdy-termében azonnal reagált is.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték