Cím: 4030 Debrecen, Erdei Ferenc utca 16.
Telefon: +36 30 277 4696 minden nap 10-18 óra között
Irodáink:
4026 Debrecen, Péterfia utca 18. (Debrecen Plaza I. em.)
4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25.
5000 Szolnok, Ady Endre utca 28/A (Szolnok Plaza I. em.)
E-mail: info@kozpontegyesulet.hu
2019. március 25. (hétfő) - Irén, Írisz napja van.


Régebbi híreink!Panyolai outdoor tréning

Egyesületünk az idei évben is megrendezte a már hagyománnyá vált outdoor tréninget, amely egy újabb remek lehetőség volt a velünk kapcsolatban álló 3 megyei diákönkormányzat számára, hogy fejlessze, képezze magát. A Panyolán és környékén megrendezett program idén is pozitív fogadtatásban részesült, a beszámolók alapján a fiatalok nagyon jól érezték magukat ezen a közel három napon.

Idén is Panyola és térsége adott otthont outdoor tréningünknek, melynek célja a csapatminőség és kompetenciák fejlesztése, az új tapasztalatok szerzése valamint a komfortzónából való kimozdítás volt.
A tréninget megelőzően egy felkészítő, ráhangoló blokkal készültek az egyesület munkatársai, ezzel is megkönnyítve a fiatalok helyzetét. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is egy témakör köré épült azt outdoor tréning, amely most a középkori, azon belül is a lovagi világ volt.
A tréning során más-más településeken, különböző állomáshelyeken kellett feladatokat megoldani a dökösöknek. A megoldandó feladatokkal a dökös élet mindennapi teendőit, esetleges problémáit, nehézségeit szerettük volna leképezni.
A tréning teljesítése után lovagi lakomával vártuk a diákokat, ezután feldolgoztuk az élményeket, tapasztalatokat és a délutánban a következő tanév tervezésére is maradt időnk.

visszaAktuális híreink...
Jelentkezz hozzánk Te is! Nyereményjáték