2024. április 20. (szombat) - Tivadar napja van.

Régebbi híreink!

Szeptemberi Tanévnyitó Közgyűlések

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület - a vele együttműködő 3 megyei diákönkormányzattal közösen- idén szeptemberben is megrendezi Tanévnyitó Közgyűléseit. Az események célja, hogy a résztvevő fiatalok és az iskolai diákönkormányzattal foglalkozó pedagógusok olyan információkhoz jussanak, amelyeket a mindennapokban is hasznosítani tudnak, valamint a HABIDISZ és a JNSZDÖK esetében vezetőségi tagok is megválasztásra kerülnek majd.
Külön öröm számunkra, hogy az idei évtől a Karcag Városi Diákönkormányzatot is segíthetjük, melynek alakuló közgyűlése szintén szeptember folyamán kerül megrendezésre.

A Közgyűlések időpontjai és helyszínei:

2017. szeptember 25. 14,00-16,00 Karcag Városi Diákönkormányzat Alakuló Közgyűlése. Helyszín: Karcag Város Polgármesteri Hivatalának díszterme (5300 Karcag, Kossuth tér 1.)

2017. szeptember 26. 14,00-16,00 Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének Tanévnyitó Közgyűlése. Helyszín: Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium (4024 Debrecen, Szent Anna utca 17.)

2017. szeptember 27. 14,00-16,00 Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Diákönkormányzat Tanévnyitó Közgyűlése. Helyszín: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Hivatalának díszterme (5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 2.)

2017.szeptember 28. 14,00-16,00 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Tanévnyitó Közgyűlése. Helyszín: Közösségi FACE-k Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér. (4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 25)

A megjelentek hasznos információkhoz juthatnak pályázatokról, képzésekről, a megyei dökök éves programjairól, az Európai Önkéntes Szolgálatról, határon túli lehetőségekről, illetve még sok-sok fiatalokat érintő témáról.
A közgyűlésekre szeretettel várjuk az iskolai diákönkormányzatból delegált fiatalokat, valamint a diákönkormányzat munkáját segítő pedagógusokat is.

Aktuális híreink...