2024. április 24. (szerda) - György napja van.

Régebbi híreink!

JNSZDÖK Diákközéleti Hétvége

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diákönkormányzat Diákközéleti Hétvégét tartott február 27-28-án az online térben. A személyesre tervezett találkozó a korlátozások miatt az online térbe szorult át, de ez nem befolyásolta nagyban a hétvége sikerességét. Több mint 10 iskolából közel 20 diák jelentkezett a két napos programra, mely hat szekcióra oszlott.

Az első nap elején a részvevők megismerkedhettek egymással, több csapatépítő játék keretében, majd egy személyiségteszten vehettek részt, ami szintén a csapat egyensúlyát segítette elő. A szombati nap második felében pedig a diákönkormányzatiságról hallhattak bővebben.

Vasárnap az országos és megyei diákönkormányzati lehetőségekkel ismerkedtek meg az érdeklődő diákok, akik több téren is kérdéseket tettek fel az előadó megyei dökösöknek. Továbbiakban megtudhatták, hogy hogyan épül fel egy jó csapat, milyenek az ideális csoportok és egy online játékban meg is tapasztalhatták a hallottakat. A második nap végén egy kvíz keretében felidézhették a tanultakat és kreatív nyereményekkel gazdagodtak a legfigyelmesebb diákok. Mindenkiben jó élményeket hagyott a hétvége és elmondásuk szerint alig várják, hogy a valódi térben is találkozhassanak egymással.

Aktuális híreink...