2024. április 19. (péntek) - Emma napja van.

Régebbi híreink!

Kutyát sétáltató önkéntesek és diákok Nyíregyházán

Szombat reggel egy hűvös, de annál ragyogóbb napsütéses napra ébredtek a nyíregyházi ESC önkéntes lányok és az iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok, akik ellátogattak az Állatbarát Alapítványhoz.

Örömmel fogadtak bennünket az ott dolgozók, hiszen minden segítség jól jön ebben az időszakban számukra is. Nem csak kutya sétáltatásért mentünk, hanem az iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok elvégezhessék a feladatukat. Tudtuk, hogy a munka után egy jól megérdemelt kutya sétáltatással fog végződni ez a program, amit már izgatottan vártuk mindnyájan. Kitörő örömmel fogadták az ott lakó kutyák, hogy valaki elvigye őket egy kis időre a szabad levegőre. Nemcsak a kutyák érezték jól magukat, hanem azok is, akik ezeket a feladatokat elvégezték. Hiszen ki ne szeretne magához ölelni egy kutyust, aki magányos. Nemcsak a munkáról szólt ez a pár óra, amit együtt töltöttek a diákok és az önkéntesek, hanem szórakozás is volt egyben.

Így telt ez a csodás nap a fiatalok számára, akik remélik, hogy lesz még alkalmuk ellátogatni ide.

Aktuális híreink...