2024. április 18. (csütörtök) - Andrea, Ilma napja van.

Régebbi híreink!

A Menedékház Alapítvány ESC önkéntesei Nyíregyházán

A Menedékház Alapítvány önkéntesei és koordinátoruk április 26.-án látogatott el Nyíregyházára, a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térbe, ahol egy egész napos programot töltöttek el a nyíregyházi, magyar ajkú önkénteseinkkel.

Megérkezésüket követően határontúli önkénteseink tartottak egy kiselőadást az egyesületről és tevékenységeikről a budapesti alapítványhoz tartozó, szintén erdélyi önkéntes társaiknak, vendégeinknek. Ezt követően egy kis beszélgetés következett, ahol mi is megismerhettük az alapítvány tevékenységeit és betekintést nyerhettünk az ottani önkéntesek mindennapjaiba. Majd pedig, úgy gondoltuk, hogy egy kicsit bevonjuk a vendégeket az itteni feladatokba és közösen, együttes erővel udvarrendezésbe fogtunk. A nap levezetéseként pedig elmentünk várost nézni, közte ellátogattunk a bujtosi tóhoz is, ahol jó hangulatban töltöttünk el egy kis időt. Végezetül pedig a közös kerti munkát és a nagy sétálásokat egy teraszozással vezettük le.

Aktuális híreink...