2024. március 29. (péntek) - Auguszta napja van.

Régebbi híreink!

Szabadulószobák a Móra diáknapján

Június 14-én 3 szabaduló szobával települt ki irodánk a nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola diák napjára.

A program színesítése végett egy Disney, Marvel, és Harry Potter világához köthető szobából kellett kiszabadulniuk a résztvevőknek. A szobák szórakoztató élményt nyújtottak kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen akadt a tanulók között első és másodikos, negyedikes és ötödikes, valamint hetedik és nyolcadik osztályos is . A nap során összesen 124 diák vett részt elosztva ezekben az szobákban.

Mindhárom esetben 45 perc állt rendelkezésre, hogy kijussanak a fiatalok a szobából.

Nyereményként mindenki kapott egy oklevelet, illetve egy ügynökkártyát, melyen egy matrica jelöli azt, hogy az adott szabadulószobát kipróbálták. Amennyiben 5 szabadulószobát kipróbál valaki a felhozatalunk közül, az nyereményjátékban vehet részt.

Amennyiben te is kiszeretnéd próbálni szabadulószobáinkat, jelentkezz a kozossegifaceek@kozpontegyesulet.hu email címen, vagy a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér Facebook oldalán. Egyeztetést követően leghamarabb egy héttel tudjuk vállalni az időpontot.

Aktuális híreink...