2024. április 18. (csütörtök) - Andrea, Ilma napja van.

Régebbi híreink!

Megvalósult a III. Amatőr Asztalitenisz Bajnokságunk Nyíregyházán

Idén harmadik alkalommal valósítottuk meg az Amatőr Asztalitenisz Bajnokság elnevezésű házi ping-pong versenyünket, melynek keretében a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben tartottunk közösség összetartó versenyt.

A verseny célja az, hogy egy hobbi és amatőr játékos közösséget alakítsunk ki és fent is tarthassuk ezt, valamint, hogy a fiatalok megismerjék ifjúsági irodánk lehetőségeit, ezáltal szabadidejükben, iskola után, munka után bármikor bejöhetnek ping-pongozni, illetve, hogy kipróbálhassák magukat verseny környezetben, mindezt teljesen ingyenesen.

A mostani alkalmon sajnos csak 9 fiatal vett részt. Azonban annál jobb és jobb meccseket láthattunk, különböző képességű játékosok által. A
verseny elején csoport mérkőzéseken vettek részt, majd az első 2 továbbjutó a csoportokból egyenes kieséses módszerrel játszottak az első helyezésekért.

A versenyen dobogós helyet értek el:
I. hely: Bakos Bence
II. hely: Gombás Dávid Szilárd
III. hely: Kiss Krisztián

Az esemény most sem maradt támogató nélkül, köszönjük a kedvezménykártya felajánlásokat a nyíregyházi Joma Shop sportboltnak (4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 23).

Összességében elmondható, hogy ismét egy remek és izgalmas asztalitenisz verseny valósult meg, így továbbra is tervezünk következő alkalmakat. Idén nem szervezünk több bajnokságot, azonban 2023-ban is várunk minden kedves érdeklődőt, rengeteg újdonsággal készülünk.

Aktuális híreink...