2024. április 20. (szombat) - Tivadar napja van.

Régebbi híreink!

Második alkalommal került megrendezésre a STÁBor képzéshétvége

Október 07-09. között Nagyrábén valósult meg második alkalommal a Hajdú-Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetségének (HABIDISZ) STÁBor képzéshétvégéje.

A táborban olyan 30 fiatal vett részt, akik közül többen már régebb óta tagjai a HABIDISZ stábjának, illetve néhány olyan diák is eljött, akik szeretnének aktív részesei lenni a megyei DÖK életének.

A hétvégét egy ismerkedős, csapatépítős délutánnal kezdtük pénteken, este pedig csapatokban mérhették össze tudásukat a résztvevők egy Kvízkerék játék keretén belül.
A szombat már sokkal intenzívebben zajlott; különböző gyakorlatok által több témát is érintettünk, mint pl. kommunikáció, disputa (ahol a négysarkú- és a Karl Popper féle vitát is kipróbálhatták a diákok), döntéshozatal, együttműködés, tolerancia, stb; amelyeket fontosnak tartunk a DÖK-ös mindennapokban.
Természetesen az esti közösségépítés sem maradt el.

Vasárnap a közös munkán volt a hangsúly, a diákok munkacsoportokra oszlottak és együtt ötleteltek az elkövetkezendő programokon, illetve egyébb lehetőségeken.
Ezután lezárásra került a hétvége.

Köszönjük a Széchenyi Pékségnek, a Pizza Holiday-nek, a Pomodoro Pizza-nak és a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesületnek a sok-sok támogatást.

Hamarosan érkezünk képekkel a Facebook és Instagram oldalunkon!

Ha te is szeretnél a HABIDISZ stábjába tartozni, akkor keress meg minket e-mailben a habidisz@kozpontegyesulet.hu címen, a 0630/718-8645 vagy a 0630/812-2281 telefonszámok egyikén, vagy akár Facebook, Instagram oldalainkon.

Aktuális híreink...