2024. július 27. (szombat) - Olga, Liliána napja van.

CSR, vállalati önkéntesség

Egyesületünk 2006-óta működtet Debrecenben egy úgynevezett Debreceni Civilek Önkéntes Programot. A program célja, hogy Debrecenben, illetve Hajdú-Bihar megyében élő és tanuló fiatalok, illetve fiatal felnőttek számára lehetőséget adjon arra, hogy megtapasztalják az önkéntes tevékenység élményét. Akár egyszeri, akár többszöri alkalommal is fogadunk vállalkozó szellemű önkénteseket, akik szeretnék kipróbálni magukat a karitatív tevékenységekben, valamint szeretnék képességeiket informális keretek között fejleszteni. A programban a legkülönbözőbb foglalkozásokra és területekre szervezzük programjainkat, jelenleg 11 intézménnyel, szervezettel együttműködve folytatjuk tevékenységünket. A Debreceni Civilek Program 2010-ben elnyerte Hajdú-Bihar megye év önkéntes programja díját, majd 2011-ben az Önkéntes Központ Alapítvány év országos önkéntes programja díját is. Számos vállalat számára fontos, hogy jelen legyen a helyi közösség életében és önkéntesen felajánlott munkájával segítse és támogassa az adott közösség fejlődését. Egyesületünk vállalja teljes körű CSR koncepciók kialakítását és alkalmi vállalti önkéntes programok megszervezését és professzionális lebonyolítását.

Kapcsolat:

Bálega János - stratégiai és hálózati vezető